top of page
  • Foto van schrijverJudith Tillemans-Suurenbroek

#171 Villa la Ruche: genieten zoals altijd


Eigenlijk zouden we deze maand op zaterdag een nieuw restaurant in de stad bezoeken, maar vanwege het Nederlands Elftal op het EK, hebben we dat maar gecanceld. Om deze 9e toch niet zo maar voorbij te laten gaan, kiezen we voor de vrijdag. Gelukkig heeft Villa la Ruche nog een tafeltje vrij en ze hebben een mooi 4-gangen kreeftenmenu. Dus dat wordt het nieuwe plan!Op de fiets, door de regen, gaan we op pad. Het is een rustige avond. We beginnen met een gin tonic en een dark & stormy en een set van 3 mooie amuses. Daarna kozen we voor een drietal oesters: een naturel met sjalotjes in azijn, een bloody mary variant en een gerookte versie. Heerlijke start!


Het kreeftenmenu was een mooie mix van gerechten: een salade met citrusvruchten en kreeft, een kreeftenbisque en als hoofdgerecht ossenhaas en kreeftenstaart.


Bij het menu zat een fles rose. En terwijl ik geen rood drink, maar wel rose, drinkt Rem liever geen rose. Maar deze Pink Art, licht en fruitig, vonden we allebei lekker. Goede mix bij de gerechten en gewoon een echt lekkere wijn!


Na het pre-dessert (geschaafd ijs Pornstar Martini style), sloten we af met een heerlijk frambozen dessert. Nou ja, daarna kwam nog koffie waarbij we de friandises konden uitkiezen.


Zoals altijd: heerlijk gegeten en een geslaagde avond!27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page