top of page
  • Foto van schrijverJudith Tillemans-Suurenbroek

#110: Portfolio - goddelijk!

Bijgewerkt op: 9 sep. 2019

Juni 2019


Hoe vind je iedere keer weer iets leuks/nieuws? Nou... soms via een recentie in de Volkskrant (of was het NRC?). Dit keer op onze 7e trouwdag: Portfolio in de Prinsestraat in Den Haag.

Ze hebben een website waar je kan reserveren, maar verder staat er weinig op. Als je stiekem een beetje verder speurt naar recenties belooft het veel goeds.


Onze conclusie: GEWELDIG!


Portfolio is een klein restaurantje in de Prinsestraat. Tafeltje of 7 en er zijn een aantal plekken aan de bar of aan het raam. We worden vriendelijk ontvangen en krijgen een plekje achterin. Portfolio werkt met een vast menu van 9 gangen, waarvan de eerste 3 een kruising zijn tussen amuses en kleine gerechtjes. Maar o la la, wat een heerlijke smaken. Gecombineerd met een glas champagne een perfecte start.


Eigenlijk was iedere gang 'spot on', perfect, maar het hoogtepunt was de combi van kers, tomaat en ansjovis. Klinkt bijzonder, maar was bijzonder goed. Een ander pluspunt: vriendelijk personeel met verstand van zaken. Weten waar ze het over hebben bij de keuze van de wijnen en kunnen er met passie over vertellen. Sinds Roos is dat echt een pluspunt.


In het kort:

Portfolio

Prinsestraat 36


Categorie: $$$$ (maar worth every penny!)


Wat eten we?

9 gangen menu, geen keuze.

Uiteraard wordt er wel gevraagd naar allergien en gerechten waar je niet van houdt.


Wat drinken we?

Bijpassend wijnarrangement, beginnend met glas champagne. Judith uiteraard geen rood, maar er zit maar 1 glas rood in het arrangement. Wordt vervangen door glas stevige rose.


Eindoordeel: Fantastisch; een dikke 10!


 




83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page