top of page
  • Foto van schrijverJudith Tillemans-Suurenbroek

#142: Miss Jones; fancy design en goed etenOk… eerlijk is eerlijk; we hebben een maand (#141) overgeslagen. Vorige maand aten we thuis van Zheng. Was het lekker? Zeker. Was het vergelijkbaar met bij Zheng eten? Nee. En van een uitgebreid verslag kwam het niet.


Dit keer weer wel! We gingen deze 142e 9e naar een nieuwe local star van Voorburg: Miss Jones. Miss Jones omschrijft zichzelf als ‘an eclectic mix of design and Pretty Fancy Food’.


De kaart ziet er goed uit, kleinere gerechten om te delen en grotere gerechten voor jezelf. We zijn benieuwd!


De eerste indruk is ‘wow’! Het is groot, maar met veel aandacht ingericht. Combinatie van zwart, goud, bloemen, echt indrukwekkend.

We starten met een cocktail en bestellen wat eerste gerechten om te delen. Het is druk, maar over het algemeen loopt de bediening als gesmeerde machine. Het is even wachten op de cocktails, maar ze smaken meer dan goed.


Dan komt de eerste ronde. We kozen voor Korean Boneless Ribs, Popcorn Shrimps en Calamaris. Heerlijke gerechten, allemaal zeer smaakvol, met goede garnering. We nemen een kleine pauze met een flesje Pinot Grigio, voordat we ons weer op de kaart storten.Het is leuk om te kijken wat voor publiek er binnenkomt. Wat het meest opvalt is dat het hartstikke vol zit, en het is echt geen kleine zaak. Wat dat betreft hebben ze iets goed gedaan als net geopend restaurant.


Op naar ronde twee. Er zijn ook ‘big dishes’, maar ondanks dat Remco niet echt van delen houdt, kiezen we toch voor meerdere gerechten. Dit keer kiezen we voor Miss Jones’ taco’s met eend en hoisin, kip gyoza’s met ‘spicy bietenmayonnaise’ en Friet Miss Jones (heerlijke friet met Surinaamse pindasaus, mayo en crunchy rempeyek). Alle drie ook gewoon heel lekker!


Na weer een kleine pauze bestelt Rem nog een kaasplankje. Ik sla dit keer over. De ‘2 portjes’ (die sloeg ik dan weer niet over), worden verstaan als ‘2 bordjes’, dus even later hebben we wel het kaasplankje, maar niet de port. Als we er naar vragen wordt dus heel snel hersteld.
We nemen nog koffie na en dan is het bijna 22.00 uur en dat betekent ‘einde avond’. Dus hup op het fietsje weer naar huis, na een geslaagde avond.


Miss Jones is een aanwinst voor Voorburg. Mooie zaak, lekker eten. Zou er geen romantisch diner plannen, daar zijn betere plekken voor. Maar voor een avondje lekker eten, goede cocktails en een ontspannen sfeer zit je hier goed!


In het kort: Miss Jones Stationsplein 8, Voorburg https://www.miss-jones.eu/ Categorie: $$$ Wat eten we? 2x 3 gerechten to share + kaasplankje Wat drinken we? Cocktail Queen Jones, Gin Tonic, fles Pinot Grigio Eindoordeel: Prachtig interieur, goed eten Cijfer: 8


52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page